La reclassificació al grup de titulació C1 de l’escala bàsica de les Policies Locals de Catalunya

Actualment, només les escales bàsiques dels cossos de policia local d’Aragó, Madrid i Catalunya, no estan classificats en el grup C1 de titulació.

L’estancament normatiu de les policies locals de Catalunya, la comparació (greuge) amb l’altre cos de policia de Catalunya que integra el sistema de seguretat (Mossos d’Esquadra), les pressions del personal i els seus representants sindicals, el resultat d’alguns estudis de valoració de llocs de treball…, tot plegat, està produint una escletxa d’equiparacions al•legals en alguns dels ajuntaments catalans.

El cas de les policies locals de Catalunya és especialment rellevant, atès que el curs de formació bàsica impartit per l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (anterior Escola de Policia de Catalunya) està equiparat al títol de tècnic corresponent a la formació professional, i donat que els mossos i caporals (escala bàsica) del cos de Mossos d’Esquadra, sí estan equiparats al grup de titulació C1 a efectes retributius.

DESCARREGA’T L’ARTICLE SENCER

Licencia Creative Commons
La reclassificació al grup de titulació C1 de l’escala bàsica de les Policies Locals de Catalunya por Juan Carlos Jerez se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-CompartirIgual 3.0 España.
Basada en una obra en http://derechodelaseguridad.com/.